Stemmetræning

Det har altid haft min store interesse at undervise, og jeg valgte derfor at bruge mit diplomår (98/99) på en pædagogisk overbygning med fokus på Sang pædagogik på videregående niveau (MGK og Konservatorie).

Jeg vil beskrive mig selv som en engageret og entusiastisk underviser der sætter stor ære i at møde ”kunderne” på det niveau de er og arbejde derfra. Jeg prøver at røre både hjerte, krop og hjerne i min undervisning, da jeg synes, det giver den bedste indlæring og forståelse.

Jeg har siden 1998 været ansat ved MGK (musikalsk grundkursus) som er et statsstøttet kursus der har til formål at forberede specielt talentfulde unge elever til optagelse på landets konservatorier og musikuddannelser samt styrke det lokale musikliv. Jeg underviser pt i Rytmisk Sang som hovedinstrument på MGK-kurset ved musikhøjskolen på Frederiksberg. Desuden underviser jeg også i musikhøjskolens musikskole (børn) og aftenskole (voksne) i rytmisk sang.

Jeg har tidligere undervist på MGK i SSB, Kor, Rytmisk teori & hørelære og Rytmisk sammenspil.

Hjemme hos mig selv i Valby har jeg en Privat elev praksis. Her modtager jer sangelever på alle niveauer og med forskellige mål. Nogen starter helt fra bunden og andre pudser repertoire af til turne eller CD-indspilning.