Teambuilding

Jeg har lavet forskellige former for Teambuildig i erhvervslivet. Jeg er klar på at designe lige netop det der passer til den enkelte virksomhed og den enkelte event eller opgave, med musik og sang som udgangspunkt.

Jeg har leveret teambuilding til bla Novozymes, Kommunernes landsforening, Væksthuset , Renault Danmark, Center for lys og Center for Dansk Integration i Køge.

Fx kunne det se således ud:

»Worksong«

Når man synger sammen er man nødt til at lytte til hinanden, give plads og samtidig tage førertrøjen på når det er nødvendigt. Man kan sammenligne en arbejdsplads med et kor hvor hver stemme er en del af den store klang , hvor alles indsats tæller og hvor vi må tage over for hinanden når én lige skal trække vejret, for ellers går det ud over musikken  og den går i værste fald i stå!
Før i tiden har det været helt almindeligt at synge til arbejdet (fx for at holde rytmen eller for at fortælle hvor  langt man var eller for at give besked på pauser). Det ville selvfølgelig nok ikke være så hensigtsmæssigt hvis alle skrålede i vilden sky i et åbent kontorlandskab, men den sociale effekt ved at synge sammen kan man sagtens opnå under mere ordnede forhold. Fx ved et medarbejder arrangement hvor kolleger mødes på en ny måde gennem sang og bevægelse.
gruppe størrelse: 20-80

»Sæt lyd på dagen«

Hvordan lyder din arbejdsplads?
Vi skriver sammen et stykke musik, en sang, der beskriver hjertet og pulsen i jeres organisation. Derefter lærer vi i fællesskab sangen videre til flere ansatte og optager evt en musikvideo og/eller indspiller sangen i et studie. Det skal være sådan lidt "We are the world"-agtigt! alle kan synge med på omkvædet. Vi fortæller den gode historie om jeres arbejdsplads og sætter ikke blot historien i omløb, men sørger for at den bliver "sunget" videre.
passer til en gruppe på 8 og senere til store hold.

»Grandprix«

fx som afslutning på et seminar. deltagerne indeles i holdstr af 10-25 personer (max 6 hold)
en instruktør lærer hvert hold en sang (der kan være et gennemgående tema hvis det ønskes), udvikler sammen med holdet et fedt sceneshow. Sangene opføres med band og deltagerne stemmer på bedste performance. vinderen kåres.
op til 150 prs.

¨

IMG_9894